BILL EVANS, NIELS LAN DOKY, DARRYL JONES & HARVEY MASON
JAZZ/TAKES SUPERGROUP

+ Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears
10 de novembre 2022 · 21:00H – Auditori del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

ENTRADES DISPONIBLES

Jazz/Takes Supergroup és una superbanda formada per 4 noms molt importants a nivell mundial: Bill Evans, Niels Lan Doky, Darryl Jones & Harvey Mason

Aquesta tardor de 2022, el Col·lectiu de Jazz Internacional Niels Lan Doky estrena el seu nou projecte titulat el SUPERGRUP JAZZ/TAKES. Quatre músics llegendaris s’embarcaran en un viatge musical basat en un dels conceptes més exitosos de la sèrie de concerts Jazz/Takes. 

Tot i que la tasca creativa de Jazz/Takes és complexa, el concepte és simple: interpretar els cànons dels gèneres ben establerts de la música contemporània a través de la lent del jazz. El SUPERGRUP JAZZ/TAKES toca una barreja de les seves pròpies composicions originals i interpretacions de jazz de cançons emblemàtiques de gèneres com ara 90s Grunge (Pearl Jam, Soundgarden, Alice In Chains, Nirvana, Soundgarden), 70s Disco (Chic, Abba, Sister Sledge), French Electronic (David Guetta), Heavy Metal (Metallica), 90s Hip Hop (Nas, Notorious B.I.G., A Tribe Called Quest), 70s NY Post Punk (Television, Patti Smith, The Ramones), 80s UK New Wave (New Order) i més. 

Ara, per primera vegada, el SUPERGRUP JAZZ/TAKES portarà aquest projecte a Mallorca.

Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, dirigida per Toni Cuenca
FORMACIÓ ARTÍSTICA BALEAR
Mallorca

La Big Band del CSMIB, formació de gran format dedicada a la música jazz

La Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears us convida a un viatge en el temps i gaudir de la música alegre i vital que, tot i el pas dels anys, continua impactant i sorprenent com ho feia en el passat.

El Conservatori Superior de Música dels Illes Balears és una institució pública dedicada a l’estudi i la difusió de la cultura musical. Composició, interpretació (clàssica i jazz), musicologia i pedagogia són les especialitats que se poden cursar en aquest centre. Aquests estudis són equivalents, amb caràcter general, als graus universitaris.

Un dels aspectes més atractius per a l’alumnat del Conservatori és l’oportunitat de viure l’experiència de formar part de l’Orquestra Simfònica del CSMIB. Durant aquests períodes acadèmics, els estudiants, sota la batuta de directors de reconegut prestigi nacional i internacional, aborden les grans obres del repertori simfònic i cambrístic. Tots els stages acaben amb un concert on el alumnes comparteixen escenari amb directors i solistes de rellevant trajectòria. El departament de Jazz i Música Moderna també compta amb els seus propis stages, on la Big Band del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears és la gran protagonista. 

Toni Cuenca
Direcció Musical de la
Big Band del CSMIB

Director, compositor, productor i baixista, Toni Cuenca desenvolupa la seva activitat en el món de la música clàssica i també en el del jazz, col·laborant i treballant en conjunt amb multitud de músics de renom internacional.

MARIA DEL MAR BONET

ARTISTA INVITADO: BIG BAND BEGUES

06/11/21 · 21:00H  - SON AMAR

POWER UP ORCHESTRA

27/11/21 · 21:00H - SON AMAR

 

CHARLES LLOYD

28/11/21  - TRUI TEATRE

 

Instagram