GONZALO RUBALCABA & CHANO DOMíNGUEZ

+ ANTÓN CORTÉS TRÍO
17 de novembre 2022 · 21:00H – Trui Teatre

ENTRADES DISPONIBLES

Gonzalo Rubalcaba & Chano Domínguez Duo

Gonzalo Rubalcaba i Chano Domínguez s’han reunit per formar un duo espectacular. La fusió d’aquests dos artistes famosos reuneix dues llengües musicals pioneres. Les arrels cubanes de Rubalcaba són barrejades amb les Domínguez arrelades al flamenc i al jazz. Els dos músics portaran un sol groove a l’escenari amb abundants quantitats d’energia. Les melodies d’origen flamenc i cubà s’entrellacen per crear un espectacle pels enamorats del jazz.

La música del pianista Gonzalo Rubalcaba és una potent barreja de jazz cubà i americà. Els seus sons d’estil tant melodic com rítmic estan plens d’influències excitants i intrigants. Interpreta jazz, música clàssica, així com música de la seva Cuba natal. Amb setze nominacions als Grammy i guardonat amb quatre premis Grammy, Gonzalo Rubalcaba és sense cap dubte un referente en l’actual món del jazz. En qualsevol llenguatge que treballa, les creacions musicals de Rubalcaba són melodioses, rítmiques i emocionants. El pianista excepcional Gonzalo Rubalcaba nascut el 1963 a l’Havana postrevolucionària s’ha convertit en una veritable icona en el món modern del Jazz. L’acompanya en aquest duet Chano Domínguez; és un dels músics de jazz més cèlebres del flamenc i ha aconseguit una integració inusual entre els ritmes i els llenguatges del jazz i el flamenc. Toca tangos, tanguillos, bulerías, fandangos, etc. al piano respectant la tradicional estructura del jazz. Avui en dia Chano Domínguez és un dels músics més demandats de tota l’escena musical, en qualsevol gènere musical.

ANTÓN CORTÉS TRÍO
ARTISTA BALEAR

Mallorca

 

Soniquete», espectacle del pianista flamenc Antón Cortés

«SONIQUETE» és la posada en escena d’obres de Paco de Lucı́a, Sabicas o Moraı́to adaptades totes elles a piano per Antón Cortes, a més d’alguna composició pròpia. Des de l’afició i l’amor al flamenc i als seus ‘Mestres’ el jove pianista vol mostrar tota la seva essència i l’aprenentatge diari que obté de cadascun d’ells. El que aquests ‘Mestres’ li fan sentir expressat a través de les seves mans. 

Antón Cortés Marı́n va néixer a Palma l’any 2007. Amb 8 anys i a manera de joc va començar a experimentar amb un teclat. De formació autodidàctica, prenent com a referència als grans mestres del flamenc ha anat desenvolupant i perfeccionant la seva pròpia personalitat dins del piano flamenc. A més, Antón compta amb composicions pròpies. 

El 2017, amb 10 anys, va ser el guanyador de «Mallorca Talent» i dos anys després, l’any 2019, va resultar guardonat amb el premi artista revelació del «Festival Internacional Film Infest». L’any 2020 va ser passi d’or i semifinalista de «Got Talent Espanya». També va ser finalista en el Concurs Internacional del Cante de les Minas 2021. Malgrat la seva joventut ha compartit escenari amb artistes de la talla de Pitingo, Duquende o Jorge Pardo.

ELENC:

Antón Cortés – Piano

Toni Cuenca – Baix

Benji Habichuela – Percussió

 

MARIA DEL MAR BONET

ARTISTA INVITADO: BIG BAND BEGUES

06/11/21 · 21:00H  - SON AMAR

POWER UP ORCHESTRA

27/11/21 · 21:00H - SON AMAR

 

CHARLES LLOYD

28/11/21  - TRUI TEATRE

 

Instagram