CONCERT DE CLAUSURA
BLACK HERITAGE CHOIR
AMAZING GRACE – A GOSPEL CELEBRATION TO ARETHA FRANKLIN

+ MALLORCA GOSPEL CHOIR
7 de desembre 2022 · 21:00H – Trui Teatre

ENTRADES DISPONIBLES

AMAZING GRACE.
A Gospel Celebration to Aretha Franklin

‘Amazing Grace. A Gospel Celebration to Aretha Franklin’ commemora, en el seu cinquanta aniversari, un dels enregistraments que més ha influït, i continua fent-ho, en els estàndards d’interpretació de la música afroamericana.

Aquesta producció, que presenta íntegrament les cançons del LP original i alguns hits d’Aretha Franklin, no hagués estat possible sense la participació apassionada dels protagonistes d’aquesta història: The Black Heritage Choir, una selecció de cantants de Mississipí Mass Choir, que sota la direcció musical de Jerry Calvin Smith, organista de la Grater Fairview Missionary Baptist Church, professor de la Jackson State University i pianista de la gran coral de l’estat de Mississipí, portaran de tornada a Europa el so del Gospel, aterrant a Mallorca en dates prenadalenques.

Aretha Franklin va gravar Amazing Grace en el cor negre de Los Angeles fa cinquanta anys. El 13 i el 14 de gener de 1972, en una petita església del barri de Watts, la New Temple Missionary Baptist Church, va tornar a ser la filla del predicador i va deixar per a la història del Gospel, amb la col·laboració de James Cleveland i la coral Southern California Community Choir, el seu disc més venut. Entre l’expectant audiència de fans del barri i un grapat de hipsters californians brillaven algunes estrelles de l’Amèrica negra i una llegenda del rock internacional que encara no sabia que era immortal. Clara Ward, una de les grans influències d’Aretha i fundadora de les Famous Ward Singers; el Reverend CL Franklin, l’home amb la veu d’un milió de dòlars, pare de la Reina del Soul i principal suport de Martin Luther King; i un joveníssim Mick Jagger, que sempre va reconèixer el seu deute amb generacions de bluesmen i músics anònims.

L’espectacle Amazing Grace té un ressò de la màgia que només poden tenir els concerts en directe, fets de calor, d’humanitat i d’alegria. És també un cant de nostàlgia pels bons vells temps i una emotiva reivindicació dels homes i dones que van fer possible des de les esglésies negres dels Estats Units la cultura del Gospel.

MALLORCA GOSPEL CHOIR
Formació Artística Balear 
Mallorca

Mallorca Gospel Choir neix de la combinació de veus de més de 10 nacionalitats diferents que s’uneixen per a fer des del Gospel espiritual més tradicional fins a la majestuositat del Gospel modern combinat amb cançons conegudes de soul i rock per a crear un espectacle complet, variat i sobretot ple d’energia. Amb un repertori que passa per artistes com Beyonce o Marvin Gayve, així com a cançons del més pur estil Americà de les Esglésies de Harlem. 

MARIA DEL MAR BONET

ARTISTA INVITADO: BIG BAND BEGUES

06/11/21 · 21:00H  - SON AMAR

POWER UP ORCHESTRA

27/11/21 · 21:00H - SON AMAR

 

CHARLES LLOYD

28/11/21  - TRUI TEATRE

 

Instagram