CAP PELA SIMFÒNIC

ORQUESTRA LAUSETA I ORQUESTRA UIB

14/11/21 · 19:00H – SON AMAR

CONSIGUE TU ENTRADA

CONSIGUE TU ENTRADA

Cap Pela és un grup vocal de Mallorca que desenvolupa el seu repertori cantat íntegrament a capella, és a dir, sense cap altre instrument que la veu. La seva trajectòria comença l’any 1994 amb un repertori variat, caracteritzat per una equilibrada combinació d’èxits internacionals de molts estils diferents: des del R&B al Pop, passant pel Jazz, Soul, Cançó d’autor a cançons tradicionals i composicions pròpies.

 

Precisament, una de les claus del seu èxit tot aquest temps és l’haver sabut seleccionar aquest repertori partint dels seus propis gustos personals, però sobretot, en funció d’allò que millor s’adapta a les seves característiques vocals i a la seva manera de concebre el directe.

Durant aquest llarg recorregut, ser versàtil amb les propostes i entendre la música com a un idioma, que quants més en parlis millor, els ha fet arribar a combinar les seves veus, nues, amb els agrupaments instrumentals més grans: l’orquestra i la banda.

Així neix el con- cert Cap Pela Simfònic, una incoherència conceptual fantàstica que es materialitza en un concert dinàmic, harmònicament diferent i, sobretot, amb una capacitat enorme d’arribar i compartir amb el públic.

ORQUESTRA LAUSETA

L’Orquestra Lauseta és un projecte musical que pretén crear un impacte cultural a la societat mallorquina, mitjançant la divulgació de música clàssica de qualitat, interpretada per músics professionals. La seva principal finalitat és fer accessible aquest estil, moltes vegades estigmatitzat cap a un públic elitista, a tots els segmets de la societat, per donar-la a conéixer i apropar-la al poble.

MARIA DEL MAR BONET

ARTISTA INVITADO: BIG BAND BEGUES

06/11/21 · 21:00H  - SON AMAR

CAP PELA SIMFÒNIC

ORQUESTRA LAUSETA I ORQUESTRA UIB

14/11/21 · 19:00H - SON AMAR

POWER UP ORCHESTRA

27/11/21 · 21:00H - SON AMAR

 

MADELEINE PEYROUX

07/11/21 - SON AMAR

 

CHARLES LLOYD

28/11/21  - TRUI TEATRE

 

ENTRADAS

ORGANIZA

Instagram